rabatt-konvertering-puff

 

Markiser inomhus

Inomhus

Rätt möbler, rätt färger, rätt prylar. Ändå är det något som saknas - rätt ljus.

Omvandla ditt hem till en behaglig och rogivande plats. Avskärma besvärande ljus och förvandla det till en behaglig ljuskälla.

Ditt rum blir snyggare, mer inbjudande och möter dig med en varm och mysig känsla. Och då blir det lättare att slappna av.

 

Västerorts Markis & Persienn

Lamellgardiner
Köket eller konferensrummet. Hemmet eller kontoret.

Lamellgardiner ger ett luftigt, rent och modernt utseende. Textilierna finns i en spännande kollektion med allt från ljusa transparenta till mörkläggande vävar.

Våga vara personlig. Sätt lite färg på vardagen genom att blanda olika vävar. Eller välj en enkel lamellgardin som smälter in i rummet på ett nästan osynligt sätt.

Vi jobbar med Draper Solskyddssystem. För att se fler gardiner, klicka på loggan.
lamellgardiner_logo
 

Västerorts Markis & Persienn

Rullgardiner
En rullgardin är ett utmärkt komplement till din inredning. Vårt breda sortiment av kvalitetsvävar gör det möjligt att anpassa gardinens funktion till just ditt behov, från ljusdämpande till mörkläggande.

Förstärk designen ytterligare med ett dekorativt avslut, t. ex. öjletter, träunderlist eller handtag och skapa en personlig rullgardin som passar ditt hem.
 

Västerorts Markis & Persienn

Träpersienner
Dekorera ditt hem med ett svenskt hantverk! Svenska Träpersienner i Mörbylånga producerar våra vackra och exklusiva träpersienner som finns i en stor variation av massivt trä eller behandlad lind i olika nyanser - allt i högsta kvalitet.

Träpersienner passar främst fönster där persiennen kan vara i nedhissat läge och regleras enkelt genom att vinkla lamellerna.

Välj alternativt en kombipersienn med aluminiumlameller och lister i massivt trä - passar utmärkt i köksinredning

Ladda ned en pdf om Träpersienner här

Vi jobbar med Draper Solskyddssystem. För att se fler persienner, klicka på loggan.
träpersienner_logo
 

Västerorts Markis & Persienn

Plisségardiner
Plisségardinen är ett alldeles utmärkt val som alternativ till rullgardiner eller persienner. Den är, som namnet anger, en plisserad väv som sänks och höjs men hjälp av genomgående linor.

Skapa en behaglig miljö med plisségardiner. De harmoniska färgkombinationerna tillsammans med vävkvaliteten gör att plisségardiner enkelt smälter samman med omgivningen.

Plisségardiner med standardväv tillför ett behagligt dämpat ljus i ditt rum och passar såväl datamiljöer som verandan eller vardagsrummet.

Med mörkläggande väven Duette får du både klimatkontroll och ljusavskärmning. Flertalet vävar går att få med metalliserat mellanlager som håller ute värme och ger dig god nattsömn.

Plisséer går att montera mellanglas och finns även anpassade för vinklade fönster och takfönster.

Laddda hem en liten pdf om Luxaflex plisségardiner här.
 
Sitemap