Västerorts Markis & Persienn
Markiser Spånga

Markiser i Spånga

Låt inte väggarna begränsa ditt hus! Vi på Västerorts Markis har ett stort sortiment av svensktillverkade markiser och solskydd för dig som bor eller jobbar i Stockholms västra delar så som Spånga, Järfälla och Sollentuna.

Genom vårt sortiment av utvändiga solskydd och markiser har du möjlighet att skapa nya uterum, förlänga utomhus säsongen och reglera både värme och ljus inomhus. Tillsammans med en bred kollektion av vävar finns det en mängd alternativ som kan passa ditt hus – heltäckande terrassmarkiser till fönstermarkiser med screeneffekt.

Skräddarsydda markiser för dig som bor i Spånga

På Västerorts Markiser arbetar vi inte efter några standardmått. Du får själv bestämma hur dina markiser ska se ut och hur stora de ska vara. Vi bestämmer ingenting, vi kommer bara med rekommendationer och kvalificerade förslag. Vi har många års erfarenhet och gör mer än gärna ett hembesök där vi presenterar en offert, utan bindning eller köptvång.

Välkommen att ta kontakt med oss så kommer vi till dig i Spånga, Hässelby eller Vällingby. Vi ser fram emot att hjälpa just dig!

Vill du bli kontaktad?

Fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig så snart vi kan.

(* = obligatoriska uppgifter)