Västerorts Markis & Persienn
Solskydd Sollentuna

Solskydd i Sollentuna

Välkommen till Västerorts Markis. Vi är ditt val för markiser och solskydd i Stockholms västra delar. Bor eller arbetar du i Sollentuna eller kanske Vällingby så är vi bara ett samtal bort!

Som en professionell och seriös leverantör av markiser och solskydd arbetar vi enbart med väletablerade leverantörer och samarbetspartners. Vi värnar om miljön och alla vävar håller högsta möjliga kvalitet. Vårt mål är att hjälpa dig hitta den markis eller det solskydd som passar just dina önskemål och behov, just därför arbetar vi inte med några standardmått.

Sollentunas val av solskydd

Genom vårt sortiment av utvändiga solskydd och markiser har du möjlighet att skapa nya uterum, förlänga utomhussäsongen och reglera både värme och ljus inomhus. Tillsammans med en bred kollektion av vävar finns det en mängd alternativ som kan passa ditt hus – heltäckande terrassmarkiser till fönstermarkiser med screeneffekt.

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om våra solskydd eller vill boka ett hembesök till Sollentuna, Spånga eller Bromma!

Vill du bli kontaktad?

Fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig så snart vi kan.

(* = obligatoriska uppgifter)