Västerorts Markis & Persienn
Terrassmarkis Spånga

Terrassmarkis i Spånga

Välkommen till Västerorts Markis. Vi är ditt val för terrassmarkiser och solskydd i Stockholms västra områden. Bor du i Spånga eller kanske i Bromma så är vi bara ett samtal bort!

Som en professionell och seriös leverantör av markiser och solskydd arbetar vi enbart med väletablerade leverantörer. Vi är noga med att arbeta miljövänligt och alla vävar håller högsta möjliga kvalitet. Vårt mål är att hjälpa dig hitta den terrassmarkis eller det solskydd som passar just dina önskemål och behov, just därför arbetar vi inte med några standardmått.

Vi har den terrassmarkis du i Spånga letar efter!

Genom vårt breda sortiment av utvändiga solskydd och markiser har du möjlighet att skapa nya uterum, förlänga utomhus säsongen och reglera både värme och ljus inomhus. Tillsammans med en bred kollektion av vävar finns det en mängd alternativ som kan passa ditt hus – heltäckande terrassmarkiser till fönstermarkiser med screeneffekt.

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om våra solskydd eller vill boka ett hembesök till Spånga, Vällingby eller Hässelby!

Vill du bli kontaktad?

Fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig så snart vi kan.

(* = obligatoriska uppgifter)